Старатељи Божјих дарова и Божије Цркве – Будите један од њих у 2022!

Stewardship – Старатељство 2022

Драги нам парохијани и старатељи,

Надамо се да сте нам сви у добром здрављу и духовном расположењу.

У прилогу овог писма шаљемо вам старатељство картице за 2022.г. Као верни старатељи Божије творевине неопходно је да на крају сваке године молитвено размислимо и подсетимо се на нашу одговорност и верност Христу Спаситељу, Цркви Његовој и нашој парохији. С тим у вези, наше време, таланти и новчани прилози су наша благодарност Господу за Његову љубав и благослов којима нас он свакодневно покрива и дарује. 

Нека би ваши добровољни и од срца радо дати прилози и помоћ парохији били управо то, добровољни, дати са љубављу и са молитвама да Господ благослови сав наш труд и напредак у предстојећој 2022. години. Подсетимо се да заједно и са вером у Бога можемо доста тога да постигнемо.

У прилогу овог писма наћи ћете:

Картицу старатељства за 2022.г.
Картицу за донирање рада, тј. временски уложити труд и рад заједно са вашим талантима
Повратни коверат (биће послат поштом)

Обадве картице можете да донесете у цркву и да их предате у недељу 12. децембра када планирамо да имамо кратки преглед и приказ старатељства. Сви који предате картицe тај дан добићете безплатан ручак који ће наше вредне сестре да спреме. Ручак ће се служити у дворишту црквене сале. 

Најљубазније подсећамо све да је неопходно испунити картицу са свим детаљима и да тако планирамо буџет за предстојећу годину, а и саму листу добровољних радника у нашој парохији.

Уколико имате било какво питање изволите се обратити проти Браци, протођакону Павлу, Маји Топаловић или Кејт Тикстан. Предстојеће водице, тј. пастирска посета и благосиљање домова Богојављенском водицом су идеални за разговор о нашој Светој Православној вери са протом Брацом. 

Користимо прилику да вам се свима захвалимо за прилоге и помоћ парохији у току ове 2021. године која је у многоме била изненађујућа али и време наше усрдне молитве и јачања вере.

Са љубављу, благодарношћу и особитим поштовањем остајемо ваши у Христу Спаситељу, 

Протојереј Братислав Брацо Кршић

Маја Топаловић, Председница старатељства

Кејт Тикстан, Председница парохијског савета-управе